• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / BoerCroon verwelkomt nieuw jong talent
Nieuws

BoerCroon verwelkomt nieuw jong talent

BoerCroon verwelkomt nieuw jong talent

29 september 2014 - Drie jonge starters zijn per direct in dienst getreden als Young Executive bij BoerCroon. In hun nieuwe functies nemen Joost Imthorn (25), Marloes Bas (26) en Jan-Willem Haan (26) deel aan het driejarige leerprogramma van Young Executive Management.

BoerCroon verwelkomt nieuw jong talent

Voor BoerCroon deed Imthorn de nodige ervaring op bij het financieel adviesbureau Rebelgroep. Hier heeft hij aan verscheidene projecten meegewerkt die zich allemaal op publiek-privaat raakvlak afspeelden. Imthorn: “Ik heb geleerd dat om coöperatieve besluitvorming te realiseren het belangrijk is om goed te luisteren en het gezamenlijk doel niet uit het oog te verliezen. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij BoerCroon op de juiste plek zit om verder te ontwikkelen als manager in complexe samenwerkingsprojecten.”

Marloes Bas deed voor haar aanstelling bij BoerCroon al werkervaring op. Bij Unicef zette zij het project ‘de Unicef Talent Battle’ op. Daarvoor werkte ze als consultant bij Nuon. Bas: “In de periode bij Unicef en Nuon heb ik me gerealiseerd dat ik in een meer analytische omgeving beter tot mijn recht kom. Dit heb ik bij BoerCroon gevonden.”Voor zijn aantreden bij BoerCroon was Haan verantwoordelijk voor het aansturen van het acquisitieproces voor onderzoeksopdrachten binnen het research project van de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA). Haan: “BoerCroon is voor mij een logische stap omdat ik hier mijn organisatie-brede interesse kan combineren met het ontwikkelen van mijn interpersoonlijke vaardigheden.”