Home / Nieuws / Mensen / Bold Capital Management benoemt nieuwe partners
Nieuws

Bold Capital Management benoemt nieuwe partners

Bold Capital Management benoemt nieuwe partners

11 februari 2019 - Management- en adviesbureau Bold Capital Management heeft zich in januari versterkt met een aantal nieuwe partners. Nico Dijkstra en Han van Kasteren traden toe tot het kantoor.

Bold Capital Management benoemt nieuwe partners

Van Kasteren richt zich op strategie- en verkoopadvies en bedrijfstransformaties.  Hij begon zijn carrière bij baggerbedrijf Boskalis en ging daarna de consultancy in bij adviesbureau AT Kearney. Vervolgens werkte hij bij farmaceuten Johnson & Johnson en Novartis, softwarebedrijf SAP en de kleine adviesboutiques The Value Map Company en Het Strategiekantoor.

Ook Nico Dijkstra is sinds vorige maand aan de slag bij Bold Capital Management. Hij is gespecialiseerd in interim-management en heeft ervaring in de financiële wereld. Nadat hij in 1994 begon bij accountants- en adviesorganisatie PwC werkte hij bij Deutsche Bank, NIBC Bank en was hij partner bij de Corporate Finance afdeling van Deloitte. Naast Van Kasteren en Nico Dijkstra trok Bold Capital Management ook Stijn Panis aan als manager. Hij stapt over van de adviesorganisatie van KPMG.