• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Carmen Dijk begint bij Kirkman Company
Nieuws

Carmen Dijk begint bij Kirkman Company

Carmen Dijk begint bij Kirkman Company

03 juni 2019 - Adviesbureau Kirkman Company heeft Carmen Dijk toegevoegd aan het team. Ze begint als principle consultant Sourcing & Partnerships bij het kantoor.

Carmen Dijk begint bij Kirkman Company

Kirkman Company afficheert zich als een zogenaamde ‘social enterprise’. Dat zijn bedrijven waar de maatschappelijke impact belangrijker is dan het uiteindelijke financiële rendement. Een belangrijke factor voor de keuze van Dijk. “Deze stap was voor mij een weloverwogen keuze. De afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel plezier mooie uitdagende projecten mogen doen voor zeer aansprekende klanten. Maar op een gegeven moment wil je meer kunnen betekenen voor een klant en wil je breder kijken dan alleen maar aandeelhouderswaarde. Het mooie van de Kirkman Company is dat ze streven naar 100 procent relevantie voor alle stakeholders: van leveranciers, tot klanten tot werknemers. Er wordt met een andere blik naar een opdracht gekeken; hoe ben je als opdrachtgever echt relevant? Ik kijk er naar uit om samen met de Kirkman Company klanten te helpen met dat vraagstuk.”

Dijk werkte van 1997 tot 2000 voor Accenture-voorloper Arthur Andersen. Daarna werkte ze voor wervings- en selectiebureau Michael Page, adviesbureau Boston Consulting Group en big four-kantoren Deloitte en EY. Ze focuste voornamelijk op transformaties binnen de financiële sector. In haar nieuwe functie zal ze dat blijven doen.