• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Celeste Wilderom in Raad van Advies SeederDeBoer
Nieuws

Celeste Wilderom in Raad van Advies SeederDeBoer

Celeste Wilderom in Raad van Advies SeederDeBoer

04 april 2016 - Celeste Wilderom is het nieuwe lid van de Raad van Advies van SeederDeBoer. Sinds 2000 is zij hoogleraar Change Management & Organizational Behavior aan de Universiteit Twente.

Celeste Wilderom in Raad van Advies SeederDeBoer

Wilderom is gespecialiseerd in leiderschap en verandermanagement, en focust haar onderzoek in het bijzonder op de factoren die bijdragen aan een hogere effectiviteit van mens, team en organisatie. “Binnen en tussen organisaties zie ik zoveel wat beter kan. Elke dag wordt de wereld complexer. Dat vraagt om een steeds slimmere en meer zinvolle omgang met alsmaar verder in elkaar grijpende taken. In dit proces wordt het uiterste gevraagd van mens, organisatie en adviseur."

SeederDeBoer is een bureau met wijze adviseurs dat zichzelf continu en op allerlei manieren verbetert en vernieuwt, vindt Wilderom "Ik vind het waardevol om te zien dat de young professionals binnen SeederDeBoer hierop getraind worden. SeederDeBoer en ik vinden elkaar in ons beider streven naar excellence, het hoogst haalbare. Dit komt onder meer tot uiting in hun gastcolleges over adviesvaardigheden aan mijn Twentse klasjes, en de uitreiking van de jaarlijkse SeederDeBoer-Bedrijfskunde Scriptieprijs aan de Universiteit Twente. Excelleren is een werkwoord en is weggelegd voor iedereen die daarvoor openstaat en de juiste mensen naderbij durft te laten komen.”