• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Deloitte bouwt verder aan Cyber Risk-praktijk met komst Frank Groenewegen
Nieuws

Deloitte bouwt verder aan Cyber Risk-praktijk met komst Frank Groenewegen

Deloitte bouwt verder aan Cyber Risk-praktijk met komst Frank Groenewegen

12 november 2020 - Frank Groenewegen is benoemd tot partner bij Deloitte Cyber Risk. Tot voor kort werkte hij bij Fox-IT als Chief Security Expert en directielid. Deloitte wil haar cybersecuritytak met de komst van Groenewegen verder laten groeien.

Deloitte bouwt verder aan Cyber Risk-praktijk met komst Frank Groenewegen

Groenewegen werkte sinds 2005 bij Fox-IT en bouwde veel ervaring op in de cybersecuritywereld. Online veiligheid staat al een tijdje hoog op de agenda bij bedrijven, waaronder Deloitte. Het aantrekken van Groenewegen is dan ook een logische stap, zegt Harvey Christophers, managing partner Risk Advisory bij Deloitte. “Meer dan ooit is er behoefte aan digitale veiligheid, vertrouwen en weerbaarheid als onderdeel van verantwoorde digitale transformaties. Wij opereren dan ook in een sterk groeiende markt. Deloitte heeft een belangrijke positie op deze markt die we met de komst van Frank verder ontwikkelen en laten groeien voor onze klanten.”

Groenewegen kijkt dan ook uit naar zijn nieuwe partnerschap bij het Big Four kantoor: “Cybersecurity is een belangrijk strategisch agendapunt en van fundamenteel belang voor het lange termijn succes van onze klanten. Het verdient continue aandacht in de boardroom.”