Home / Nieuws / Mensen / Dione de Jong leidt nieuwe Europese praktijk Avanade
Nieuws

Dione de Jong leidt nieuwe Europese praktijk Avanade

Dione de Jong leidt nieuwe Europese praktijk Avanade

11 januari 2018 - IT-consultant Avanade wil zijn positie op de Europese markt versterken. Daarom is Dione de Jong-Elsinga per 1 januari aangesteld als hoofd van de nieuwe Europe Advisory Services-praktijk.

Dione de Jong leidt nieuwe Europese praktijk Avanade

Binnen de nieuwe praktijk is De Jong verantwoordelijk voor de strategische visie in Europa, uitgezonderd het Verenigd Koninkrijk. Maar ook voor het opzetten en vormgeven van de nieuwe afdeling. Ze stapt over van KPMG, waar ze partner was binnen de Advisory-praktijk. Voorafgaand aan haar tienjarige carrière bij KPMG werkte ze bij vliegtuigmaatschappij KLM en levensmiddelenconcern Unilever.

Goede uitgangspositie

De Jong is positief over de kansen binnen de nieuw op te zetten praktijk. “Avanade is goed gepositioneerd om de digitale advieswereld te veroveren. De grote digitale transformatie-golf, in combinatie met de breed gedragen adoptie van op cloud gebaseerde oplossingen en de toenemende cyberdreiging betekent dat zowel grote als middelgrote bedrijven op zoek zijn naar strategische partners om hun agenda vorm te geven. Partners die zowel het potentieel van technologische innovaties kunnen ontsluiten als hen kunnen begeleiden in een succesvolle uitvoering.”