Home / Nieuws / Mensen / Directeur Twynstra Gudde zwaait af
Nieuws

Directeur Twynstra Gudde zwaait af

Directeur Twynstra Gudde zwaait af

21 december 2018 - Joost Voerman, huidig directeur van adviesbureau Twynstra Gudde, vertrekt bij het kantoor. Hij gaat per 1 januari als zelfstandig bestuursadviseur, trainer en coach verder.

Directeur Twynstra Gudde zwaait af

Voerman begon in 2005 bij de adviesfirma en is sinds 2015 directeur. Hij besloot zijn bestuurstermijn niet te verlengen en ook niet terug te keren in de praktijk van Twynstra Gudde. In de afgelopen legde hij een stevig basis, zegt Micky Adriaansens, directievoorzitter van het kantoor. “Joost heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de vakontwikkeling van de adviseurs van Twynstra Gudde. En daarmee tevens gebouwd aan een stevig fundament voor de organisatie zoals die er nu staat.”

Zijn carrière begon Voerman in 1994 bij adviesbureau B&A Groep. Vanaf 1998 draaide hij een jaar mee in de parlementaire enquêtecommissie die de vliegramp in de Bijlmermeer onderzocht. Daaropvolgend werkte hij twee jaar bij de Algemene Rekenkamer, voordat hij aan de slag ging bij verkeerskundig adviesbureau Goudappel Coffeng.