• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / DPA benoemt Arnold van Mameren tot nieuwe CEO
Nieuws

DPA benoemt Arnold van Mameren tot nieuwe CEO

DPA benoemt Arnold van Mameren tot nieuwe CEO

04 juli 2019 - Arnold van Mameren volgt Eric Winter op als CEO van detacheringsbedrijf DPA. Winter stond sinds 2011 aan het roer van de firma en blijft betrokken bij de onderneming als lid van de Raad van Commissarissen.

DPA benoemt Arnold van Mameren tot nieuwe CEO

Van Mameren startte met zijn loopbaan bij Pink Elephant, het latere PinkRoccade dat intussen onderdeel is van Getronics. Daar werd hij verantwoordelijk voor business unit consulting. In 2010 werd hij algemeen directeur bij KPN Consulting, dat hij in 2014 verruilde voor twee jaar  bij accountants- en adviesorganisatie EY. In 2016 keerde hij terug bij Pink Elephant als algemeen directeur, een functie die hij tot oktober vorig jaar vervulde.

Huidig CEO Eric Winter treedt officieel terug tijdens de Buitengewone Aandeelhoudersvergadering op 27 augustus. Hij is blij dat hij zijn functie aan Van Mameren kan overdragen. “Na de transformatie van het afgelopen jaar is DPA klaar voor de toekomst. Een toekomst die meer dan ooit in het teken staat van waardecreatie voor alle belanghebbenden, met ontwikkeling en groei van gespecialiseerde professionals als centraal uitgangspunt.”