• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Drie nieuwe adviseurs bij WagenaarHoes
Nieuws

Drie nieuwe adviseurs bij WagenaarHoes

Drie nieuwe adviseurs bij WagenaarHoes

15 september 2014 - WagenaarHoes verwelkomde deze maand drie nieuwe adviseurs. Ronald Bos, Paul Geertsema en Joan Pluijmert versterken het adviesteam in zowel de zakelijke als publieke markt. Bos zal daarnaast bijdragen aan de WagenaarHoes Academie.

Drie nieuwe adviseurs bij WagenaarHoes

Ronald Bos (1959) heeft jarenlange ervaring met het veranderen van organisaties en het ontwikkelen van mensen. Hij heeft veel ervaring in het openbaar bestuur, waar hij theorie en praktijk altijd aan elkaar heeft weten te verbinden. In zijn werk combineert Bos nieuwe inzichten met zijn passie voor muziek, beeld en geluid.

Paul Geertsema (1980) adviseert als arbeids- en organisatiepsycholoog bij complexe verandertrajecten, waarbij gedrag en overtuigingen van de betrokkenen een cruciale rol spelen. Het zwaartepunt van zijn beroepspraktijk ligt in de (langdurige) zorg, waarbij de impact van de decentralisaties in het sociaal domein zijn bijzondere aandacht heeft.

Joan Pluijmert (1981) weet in projecten en verandertrajecten draagvlak te creëren en snel resultaat te boeken. Als beleids- en organisatiewetenschapper begrijpt zij goed hoe een organisatie werkt, zowel formeel als informeel. Door haar ervaring als projectleider en adviseur in verschillende omgevingen past Pluijmert zich makkelijk aan verschillende contexten en mensen aan, en brengt altijd verbindingen tot stand. 

Meer over WagenaarHoes leest u op de bureaupagina