• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Drie nieuwe retailexperts voor IG&H
Nieuws

Drie nieuwe retailexperts voor IG&H

Drie nieuwe retailexperts voor IG&H

27 januari 2017 - Begin dit jaar heeft IG&H Consulting & Interim drie nieuwe retailexperts aangenomen. Erik Aaftink (43) wordt directeur Retail, Sjoerd Norden (27) is aangetreden als consultant Retail en Joris de Bruin (30) als managing consultant Retail.

Drie nieuwe retailexperts voor IG&H

Als directeur Retail gaat Aaftink vernieuwingen en procesverbeteringen realiseren op het gebied van de retailformule, de positionering en het assortiment van opdrachtgevers. 'Dat is waarmee je in de retail het verschil maakt', aldus Aaftink. Voordat hij bij IG&H in dienst trad was hij onder andere werkzaam als directeur Merchandise Management & Organization Non Food bij Manor, een warenhuisketen in Zwitserland. Hij heeft inmiddels vijftien jaar ervaring als consultant en directielid.

Sjoerd Norden
Norden gaat zich in zijn nieuwe rol bezighouden met het oplossen van de hedendaagse uitdagingen van (food)retailers. Hij was hiervoor business consultant IT-Strategy & Transformation bij Atos Consulting. 'Mijn overstap naar IG&H heb ik gemaakt om mij meer te richten op strategische en tactische opdrachten en uitgedaagd te worden bij het ontwikkelen van oplossingen', aldus Norden. 

Joris de Bruin
De Bruin heeft ruim zeven jaar ervaring in consulting en was hiervoor werkzaam bij EY als manager Supply Chain & Operations. In zijn nieuwe rol gaat hij zich vooral richten op end-to-end-vraagstukken en tooling. 'Mijn overstap draagt bij aan mijn persoonlijke drive om meer impact te kunnen maken binnen de Nederlandse retailsector.'