Home / Nieuws / Mensen / Erwin Bretscher aan de slag bij Twynstra Gudde
Nieuws

Erwin Bretscher aan de slag bij Twynstra Gudde

Erwin Bretscher aan de slag bij Twynstra Gudde

15 november 2018 - Adviesbureau Twynstra Gudde heeft haar adviesgroep Zorg versterkt met Erwin Bretscher. Hij gaat als senior consultant aan de slag met digitale transformatie.

Erwin Bretscher aan de slag bij Twynstra Gudde

Bretscher heeft veel ervaring in de ICT en informatievoorziening, met name op het gebied van uitwisseling tussen zorginformatiesystemen en digitalisering van de zorg. Eerder werkte hij bij de Nederlandse Spoorwegen, uitzendbureau Nires & Partners, zorgsoftwarebedrijf Meddex en de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ).

Implementeren digitale transformatieprojecten

Bretscher is de tweede versterking in korte tijd voor de zorgtak van Twynstra Gudde. Recent begon Marc van Aart als managing director zorg. “Met Erwin haalt Twynstra Gudde een ervaren consultant binnen die de soft skills heeft ontwikkeld om in een complexe omgeving van zorgaanbieders succesvolle implementatietrajecten te begeleiden”, zegt Van Aart. “Veel van onze opdrachtgevers in de zorg worstelen met deze problematiek. Wij ondersteunen hen bij het mensgericht implementeren van digitale transformatie projecten. Hierbij zoeken wij ook andere vormen van samenwerking op in regio’s, met zorgaanbieders, lifescience, overheden en med-tech bedrijven.”