• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Femke Keijzer nieuwe director health-team IG&H
Nieuws

Femke Keijzer nieuwe director health-team IG&H

Femke Keijzer nieuwe director health-team IG&H

13 januari 2015 - Femke Keijzer (37) is in dienst getreden bij adviesbureau IG&H. Met haar specialiteit in financieel management bij zorgorganisaties en –verzekeraars zal zij het health-team van het bureau versterken als director.

Femke Keijzer nieuwe director health-team IG&H

Voor haar aantreden bij IG&H was Keijzer werkzaam bij KPMG Plexus. Zij was onder andere betrokken bij kostprijscalculaties, de toetsing gepast gebruik in de zorg en financiële vraagstukken met betrekking tot de kinderoncologie. Ook hield ze zich bezig met de strategische positionering van zorgorganisaties.

Bij IG&H wil Keijzer haar in de zorgsector opgebouwde expertise verder benutten en uitbouwen. “Mijn overstap naar IG&H onderstreept mijn missie om zorgorganisaties met concreet advies en zichtbare resultaten verder te ontwikkelen tot financieel gezonde en efficiënte bedrijven.”

Keijzer gaat zich naast advies op het gebied van financieel management, ook bezighouden met advies op het gebied van prestatieverbeteringen, organisatieverandering en zorgcontractering.