• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Gertjan van der Hoeven nieuw gezicht bij WagenaarHoes
Nieuws

Gertjan van der Hoeven nieuw gezicht bij WagenaarHoes

Gertjan van der Hoeven nieuw gezicht bij WagenaarHoes

07 juni 2018 - Adviesbureau WagenaarHoes heeft Gertjan van der Hoeven aangetrokken als nieuwe adviseur.

Gertjan van der Hoeven nieuw gezicht bij WagenaarHoesDoor Mirjam Kortland

Gertjan van der Hoeven (1972) beschikt over brede ervaring in zowel het bedrijfsleven als het openbaar bestuur. Hij is in staat om complexe veranderingsprocessen in gang te zetten en teams en organisaties resultaten te laten behalen.

Gertjan is afgestudeerd als Fysisch Geograaf aan de Universiteit van Utrecht. Na een periode als adviseur (grond)waterbeheer heeft hij zich toegelegd op project- en procesmanagement van complexe ruimtelijke opgaven. Gertjan is in staat sturing te geven aan omvangrijke projecten en programma’s en teams resultaten te laten boeken. Ook op het gebied van bewonersparticipatie en omgevingsmanagement heeft hij zijn sporen verdiend.

Voor zijn komst naar WagenaarHoes was Gertjan gemeenteraadslid en acht jaar wethouder en loco burgemeester. Gedurende deze periode heeft hij bewezen te beschikken over een scherp gevoel voor (politiek) bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen. Zowel in het domein van de ruimtelijke ontwikkeling als op het gebied van sport, onderwijs en jeugdhulp heeft hij op basis van een heldere visie bestuurd en resultaten behaald. Gertjan beschikt over ruime ervaring met regionale samenwerkingsverbanden, aansturing van gemeenschappelijke regelingen en is ervaringsdeskundige met vraagstukken rondom ambtelijke fusies.

Gertjan is analytisch ingesteld en ook in ingewikkelde omstandigheden in staat om op een pragmatische en doelgerichte wijze vraagstukken te analyseren en op te lossen. Mensen die met hem werken vinden hem een integer en authentiek mens. Gertjan is een heldere communicator met een transparante agenda die oog heeft voor de belangen van alle betrokkenen.

WagenaarHoes is blij Gertjan in het team te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met het secretariaat, tel: 0343- 524010 of via secretariaat@wagenaarhoes.nl