• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Gerwin Woelders versterkt adviesbureau IG&H
Nieuws

Gerwin Woelders versterkt adviesbureau IG&H

Gerwin Woelders versterkt adviesbureau IG&H

11 mei 2017 - Gerwin Woelders (39) is per direct aangesteld als managing consultant bij IG&H Consulting & Interim voor de bancaire sector. In zijn nieuwe rol gaat hij zich bezighouden met IT- en organisatietransformatie binnen de financiƫle wereld waarbij de medewerkers en de klant centraal staan.

Gerwin Woelders versterkt adviesbureau IG&H

Woelders heeft bijna twintig jaar ervaring in het realiseren van IT- en organisatieveranderingen bij de Rijksoverheid en in de financiële sector. Daarvoor was hij werkzaam in de kennistechnologiesector bij onder andere ABN Amro en was hij zeven jaar innovatieadviseur IT voor het Ministerie van Economische zaken.

Verandering biedt vooral kansen
Woelders heeft naast managementcapaciteiten ook affiniteit met persoonlijkheidstrainingen en geeft colleges aan Nyenrode. Er hebben eerdere samenwerkingen plaatsgevonden tussen Woelders en IG&H. Woelders was in zijn rol bij ABN Amro betrokken bij het project HANDIG!, het initiatief van IG&H Consulting om het aanvraagproces van een hypotheek te vereenvoudigen en rentewijzigingen automatisch af te handelen. Door de open houding en welwillendheid van IG&H om projecten gezamenlijk succesvol te maken, heb ik het besluit genomen om de overstap te maken', aldus Woelders.