• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Harry Loozen verbindt zich aan BoerCroon
Nieuws

Harry Loozen verbindt zich aan BoerCroon

Harry Loozen verbindt zich aan BoerCroon

26 mei 2014 - Harry Loozen (55) heeft zich als associƩ verbonden aan BoerCroon. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op interim- en verandermanagement en strategische consultancy.

Harry Loozen verbindt zich aan BoerCroon

Loozen heeft jarenlange ervaring in de corporate sector. Zo was hij onder meer werkzaam bij KPN, TNT en Océ waar hij integraties leidde, nieuwe business opzetten en turnarounds implementeerde. Daarvoor was Loozen acht jaar werkzaam bij de Kamer van Koophandel Limburg, waar hij als directeur verantwoordelijk was voor de realisatie van kwaliteits- en efficiencyverbetering. Ook fungeerde hij als een leidend en verbindend boegbeeld voor ondernemers in de regio.

 Met zijn brede kennis over reorganisaties, strategieontwikkelingen en innovatie is BoerCroon de logische volgende stap voor Loozen. “Ik geloof dat ik vanuit mijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan het omzetten van bestaande bestuursvormen en economische modellen. Daarnaast wil ik mij blijven ontwikkelen op strategisch niveau. Bij BoerCroon komt dit allemaal samen.”

Meer over BoerCroon leest u op de bureaupagina.