• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Inge Ligthart operationeel directeur Ordina
Nieuws

Inge Ligthart operationeel directeur Ordina

Inge Ligthart operationeel directeur Ordina

31 maart 2016 - Inge Ligthart (53) is per 1 april benoemd tot Operationeel Directeur van ICT-dienstverlener Ordina. Ze wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de divisies Technologie en Competenties, Beheer & Outsourcing en Business Consulting & Solutions. Tevens wordt ze lid van het Executive Committee.

Inge Ligthart operationeel directeur Ordina

Ligthart opereerde de laatste twaalf jaar op directieniveau bij Raet, meest recentelijk in de rol als Chief Operating Officer. Daarvoor vervulde zij diverse managementposities bij Getronics en Siemens.

Ligthart over haar nieuwe stap: “Ordina opereert als grootste onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux in zeer dynamische en uitdagende marktomstandigheden, waarin klantgerichtheid en excellente delivery hand in hand moeten gaan. Ik heb enorm veel zin hier vorm aan te gaan geven en zodoende gezamenlijk het succes van Ordina in de markt verder te laten groeien.”

Stépan Breedveld, CEO Ordina, is verheugd over de benoeming van Ligthart: “Ordina wil haar slagkracht versterken: met het aantrekken van Inge hebben we een zeer ervaren collega aan boord gebracht om dit te bereiken. Inge Ligthart gaat met haar operationele kennis en leiderschap een belangrijke rol spelen binnen Ordina. We kijken uit naar haar komst.”