• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Jeannette Kalfsterman nieuwe commercieel directeur Ordina
Nieuws

Jeannette Kalfsterman nieuwe commercieel directeur Ordina

Jeannette Kalfsterman nieuwe commercieel directeur Ordina

27 mei 2014 - Ordina heeft Jeannette Kalfsterman benoemd tot haar nieuwe directeur commercie. Tevens wordt ze lid van het Executive Committee.

Jeannette Kalfsterman nieuwe commercieel directeur Ordina

Kalfsterman heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT- en telecomsector. Ze heeft verschillende senior managementfuncties bekleed bij onder meer Pink Elephant, Getronics en KPN en heeft veel ervaring in consultancy, sales, strategie en performance breakthroughs.

Sinds 2013 was Kalfsterman een van de drijvende krachten achter !Thingsthatmatter, een managementbureau dat organisaties duurzaam onweerstaanbaar maakt, waarbij ze in overleg met de klant een intelligente, onderscheidende strategie bedacht. Ondanks dat ze het erg naar haar zin had bij !Thingsthatmatter kon ze de aantrekkingskracht van Ordina niet weerstaan.

"Commercieel directeur bij Ordina is een mooie functie bij een geweldig bedrijf. De manier waarop Ordina via innovatieve ICT-oplossingen het verschil wil maken bij haar klanten spreekt me erg aan. Dat kan door, samen met de klant, aan duurzame oplossingen te werken die mensen echt verder helpen. Vanuit mijn nieuwe functie kan ik een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Ordina tot innovatieve ICT-partner", aldus Kalfsterman.

Stépan Breedveld, CEO Ordina, is verheugd over de benoeming van Kalfsterman. "Met Jeannette hebben we een zeer ervaren kracht aan boord gehaald met het juiste profiel om Ordina commercieel te versterken. Daarnaast zijn we verheugd dat we met het aantrekken van Jeanette ons diversiteitsbeleid verdere invulling hebben kunnen geven. We werken er hard aan om bij Ordina meer vrouwen in het management te krijgen. Onze topstructuur bestaat nu voor meer dan dertig procent uit vrouwelijke leiders en daar zijn we trots op."