• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Jester Strategy benoemt Maurits Speksnijder tot partner
Nieuws

Jester Strategy benoemt Maurits Speksnijder tot partner

Jester Strategy benoemt Maurits Speksnijder tot partner

25 maart 2020 - Adviesbureau Jester Strategy heeft Maurits Speksnijder aangetrokken. De ervaren adviseur maakt ook deel uit van het partnerteam.

Jester Strategy benoemt Maurits Speksnijder tot partner

Speksnijder is afkomstig van Randstad, waar hij directeur was van Randstad Consultancy, de adviestak van de uitzendgigant. Van 2012 tot en met 2015 werkte hij voor accountants- en adviesbureau EY en daarvoor bij Capgemini Consulting.

Arbeid en technologie

Hij ziet veel bedrijven worstelen met veranderingen, zegt hij op de website van Jester. Hij zal zich met name met deze bedrijven bezighouden. “Of het nu gaat om de opkomst van blockchain of voortdurend nieuwe vaardigheden die van werknemers worden gevraagd, organisaties worden voortdurend geconfronteerd met ontwikkelingen die hen beïnvloeden. Bij Randstad was dit in extreme mate merkbaar omdat het een bedrijf is dat zich als eerste aan moet passen als markten veranderen. Dit vraagt namelijk om andere werknemers. Vandaag de dag zijn arbeid en technologie de belangrijkste resources voor een organisatie. Ik heb strategie bij Randstad altijd vanuit het perspectief van human capital benaderd. Bij Jester denk ik breed met organisaties over hoe zij beide resources een plek kunnen geven in hun strategie.”