• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Jorien Weerdenburg terug bij IG&H als senior manager
Nieuws

Jorien Weerdenburg terug bij IG&H als senior manager

Jorien Weerdenburg terug bij IG&H als senior manager

03 maart 2015 - Jorien Weerdenburg (34) is per direct in dienst getreden bij IG&H Consulting & Interim. Weerdenburg gaat zich in haar nieuwe rol als senior manager binnen Financial Services bezighouden met ervaringsgericht verbeteren in de financiële sector.

Jorien Weerdenburg terug bij IG&H als senior manager

Voor haar aantreden bij IG&H was Weerdenburg werkzaam bij Solving Efeso, waarbij zij o.a. werkte als Shingo facilitator voor Jon M. Huntsman School of Business / Shingo Institute. In deze functie was zij gecertificeerd om Shingo workshops te faciliteren en verdiepte zij zich met leiders uit diverse industrieën in leiderschap, gedrag en organisatiecultuur. “Het is mijn ambitie om organisaties elke dag een beetje beter te maken. Voor de meeste mensen is werk zo’n belangrijk onderdeel van het leven dat je het zo optimaal mogelijk wilt maken, zowel voor de organisatie als voor de medewerker”, aldus Weerdenburg. Terugkeer

Tot halverwege 2013 was Weerdenburg al werkzaam bij IG&H Financial Services als Managing Consultant, waarbij zij verantwoordelijk was voor verschillende projecten in de financiële sector. Zij gaat zich in haar huidige functie bezighouden met het doorvoeren en begeleiden van veranderingen in organisaties, waarbij de mensen binnen een organisatie centraal komen te staan. “Ik ben teruggekomen bij IG&H omdat de dynamiek van de organisatie mij zo aanspreekt. Bij IG&H heb ik de kans om via uitdagende projecten een echte bijdrage te leveren aan verandertrajecten binnen organisaties”.