• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Jos van Kessel nieuwe CEO Schouten & Nelissen
Nieuws

Jos van Kessel nieuwe CEO Schouten & Nelissen

Jos van Kessel nieuwe CEO Schouten & Nelissen

18 februari 2015 - Jos van Kessel (52) is per 1 februari aangetreden als CEO van Schouten en Nelissen. Van Kessel was daarvoor algemeen directeur bij Laurens Simonse Groep (LSG).

Jos van Kessel nieuwe CEO Schouten & Nelissen

Hij volgt Marcel van Bronswijk (59) op, die als president of the board verbonden blijft aan Schouten & Nelissen. Van Kessel was manager bij de Financiële Academie en eigenaar van IPV Opleiding en Training en People in Transfer. In 2011 verkocht hij zijn bedrijven en nam zitting in de directie van LSG, waar hij vanaf 2013 de functie van algemeen directeur vervulde.

Samenwerking & innovatie

Van Kessel: “Mijn speerpunten liggen op de verdere ontwikkeling van sales, innovatie, nationale en internationale groei en samenwerking met andere partijen. Innovatie is naar mijn mening de belangrijkste motor voor groei. Samenwerking met andere partijen helpt ons om sterker en beter te worden door kennis en kunde te delen. Klanten, samenwerkingspartners en onze medewerkers moeten ervan overtuigd zijn dat wij dé nummer één zijn in ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.”

Van Bronswijk was sinds september 2010 actief als CEO bij Schouten en Nelissen. Hij begon er in 1988 als freelance trainer en bekleedde sinds 1995 diverse directiefuncties binnen het familiebedrijf. Van Bronswijk blijft nu als president of the board verbonden aan Schouten & Nelissen. Als (niet uitvoerend) bestuurder heeft hij een ondersteunende en versterkende rol om de ambities van internationale groei te verwezenlijken en zijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe business.