• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Katja Verhulst in dienst bij Berenschot
Nieuws

Katja Verhulst in dienst bij Berenschot

Katja Verhulst in dienst bij Berenschot

12 augustus 2019 - Katja Verhulst treedt in dienst bij adviesbureau Berenschot. Ze richt zich op advisering over de digitale transformatie in de publieke sector, specifiek op overheidsprocessen.

Katja Verhulst in dienst bij Berenschot

Verhulst start per 1 september. Ze is al bijna haar hele werkzame leven in dienst van de overheid. In 1991 startte ze als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Tussen 1999 en 2004 werkte ze bij het Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam (GVB). Daarna keerde ze in diverse functies terug bij de landelijke overheid binnen het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vanaf 2011 werkte ze bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Sinds 2016 was ze bij dat departement plaatsvervangend directeur informatiesamenleving en Overheid.

Berenschot is verheugd met de komst van Verhulst naar het bureau, zegt managing director Roeland Stolk in een persbericht. “We zien hiermee kansen om onze dienstverlening rondom de bestuurlijke en praktische uitdagingen van de digitale transformatie te verbreden.”