• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Koehoorn en Zandhuis nieuw bestuur BoerCroon
Nieuws

Koehoorn en Zandhuis nieuw bestuur BoerCroon

Koehoorn en Zandhuis nieuw bestuur BoerCroon

08 januari 2014 - Eelco Koehoorn en Jos Zandhuis vormen per 1 januari 2014 het nieuwe bestuur van BoerCroon. Cateautje Hijmans van den Bergh en Maarten Vijverberg zijn teruggetreden als bestuurders na de gebruikelijke drie-jaars bestuursperiode.

Koehoorn en Zandhuis nieuw bestuur BoerCroon

Eelco Koehoorn is sinds 2010 als partner verbonden aan BoerCroon. Voordat hij zich verbond aan BoerCroon was hij werkzaam bij een aantal Nederlandse banken waaronder ABN-AMRO, ING Bank en Frieslandbank. Hij bekleedde diverse directieposities. Daarnaast is hij bestuurlijk actief, bij onder andere VNO-NCW en heeft hij een aantal commissariaten. Bij BoerCroon houdt Koehoorn zich voornamelijk bezig met managementopdrachten binnen de financiële sector en turn around-opdrachten binnen verschillende sectoren. “In 2014 blijft alles anders,” aldus Koehoorn. “Bestaande bestuursvormen en economische modellen zijn minder duurzaam geworden. Willen we crisis omzetten in groei, dan moeten we in de kern durven veranderen. Hiervoor is vertrouwen essentieel. Dit wordt bepaald door integriteit, transparantie, zekerheden en resultaat. Dat is waar BoerCroon voor staat.”

Jos Zandhuis

Jos Zandhuis is sinds 2005 als partner werkzaam bij BoerCroon. Daarvoor was hij langjarig aan KPMG verbonden, o.a. als voorzitter van de consultants en lid van de Raad van Bestuur. Daarna was hij als executive vice-president Consulting and System Integration bij Atos Origin, verantwoordelijk voor de Benelux en Scandinavië. Bij BoerCroon is Zandhuis vooral actief in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Daarnaast is hij betrokken bij grote herstructureringen, gesprekspartner voor bestuurders en commissarissen en adviseur en conflictoplosser op directieniveau. Zandhuis: “Zowel Eelco als ik hebben de ambitie om samen met onze cliënten nieuwe wegen in te slaan en daarin succesvol te zijn.”

Meer informatie over BoerCroon: ga naar de bureaupagina