Home / Nieuws / Mensen / Lianne van Vliet nieuwe managing consultant Benelux-kantoor Text100
Nieuws

Lianne van Vliet nieuwe managing consultant Benelux-kantoor Text100

Lianne van Vliet nieuwe managing consultant Benelux-kantoor Text100

12 april 2018 - Marketingcommunicatiebureau Text100 heeft Lianne van Vliet aangesteld als managing consultant van het Benelux-kantoor. Ze volgt Liesbeth Kramer op die de functie managing consultant Client Experience gaat vervullen.

Lianne van Vliet nieuwe managing consultant Benelux-kantoor Text100

Van Vliet krijgt de dagelijkse leiding over het kantoor dat de afgelopen jaren stevig is gegroeid. Zo voegde het bedrijf onder andere e-commercebedrijf Amazon toe aan het portfolio. Ze wil de lijn van Kramer dan ook doortrekken. “Ik kijk er erg naar uit om dit voort te zetten en uit te bouwen. Met het huidige team, een groeiend klantenportfolio én de verhuizing naar ons nieuwe kantoor aan het IJ in Amsterdam is de basis meer dan goed.”

Eerder werkte Van Vliet in de communicatieadviesbranche bij Lamar communicatie en FleishmanHillard. Haar voorganger Liesbeth Kramer gaat zich in haar nieuwe functie voornamelijk richten op het strategisch adviseren en begeleiden van grote klanten in Nederland,  Midden-Oosten en Azië. En het verder uitbreiden van de diensten en de groei-ambities van Text100 in zowel Nederland als Europa ondersteunen.