• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Marjoka van Doorn adviseur bij WagenaarHoes
Nieuws

Marjoka van Doorn adviseur bij WagenaarHoes

Marjoka van Doorn adviseur bij WagenaarHoes

03 september 2019 - Marjoka van Doorn verbindt zich als organisatieadviseur aan adviesbureau WagenaarHoes. Ze gaat per 1 september aan de slag. Een maand later start Bas Delden als associé.

Marjoka van Doorn adviseur bij WagenaarHoes

Van Doorn begon haar carrière bij haar eigen adviesbedrijf, waar ze van 1997 tot 2004 werkte. In 1998 begon bij de Vrije Universiteit als docent Sociale Psychologie, sinds 2008 was ze er wetenschappelijk onderzoeker. In 2016 vertrok ze voor een jaar naar de Hogeschool van Amsterdam als onderzoeker Lectoraat Armoede Interventies. Tegelijkertijd werkte ze als opleider bij het Instituut voor Interventiekunde. Sinds 2017 is ze aan de slag bij de Universiteit van Utrecht als Docent Social, Health and Organization Psychology.

Bas van Delden

Tegelijk met de komst van Van Doorn meldde het adviesbureau ook dat Bas van Delden als associé WagenaarHoes versterkt. Hij heeft een lange staat van dienst binnen de overheid. Sinds 2017 werkt hij als Directeur dienstverlening sociale verzekeringen bij de Sociale Verzekerings Bank. Daarvoor werkte hij dertien jaar bij de gemeente Amsterdam, was hij teamleider bij het Openbaar Ministerie, beleidsadviseur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Politie.