Home / Nieuws / Mensen / Martijn van den Heuvel start bij Kirkman Company
Nieuws

Martijn van den Heuvel start bij Kirkman Company

Martijn van den Heuvel start bij Kirkman Company

08 april 2015 - Martijn van den Heuvel, 28 jaar, start een tweejarig traineeship bij Kirkman Company. Martijn heeft sociale Geografie & Planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

Martijn van den Heuvel start bij Kirkman Company

Vervolgens heeft hij een masteropleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens zijn studie was Martijn verbonden aan het research team van de RSM (Rotterdam School of Management) waarin hij onderzoek deed naar de internationalization strategies van emerging market multinationals.

 De komende twee jaar voert hij halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uit voor diverse klanten van Kirkman Company, waarbij hij vorige week gestart is met zijn eerste opdracht bij AkzoNobel. Tijdens het traineeprogramma ontwikkelt hij kennis en vaardigheden op de expertisegebieden ‘procurement & partnerships’ en ‘customer excellence’. De afwisseling in werkomgeving en werkzaamheden zorgen ervoor dat Martijn zich de komende twee jaar zal ontwikkelen van ambitieuze starter tot een ervaren, veelbelovende professional.