• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Otto van ‘t Loo versterkt finance-practice Turner
Nieuws

Otto van ‘t Loo versterkt finance-practice Turner

Otto van ‘t Loo versterkt finance-practice Turner

06 maart 2014 - Otto van ‘t Loo (44) heeft zich als associate programmamanager verbonden aan Turner. Hij versterkt de finance-praktijk die zich richt op banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Otto van ‘t Loo versterkt finance-practice Turner

Van 't Loo werkt inmiddels 17,5 jaar als organisatieadviseur en programmamanager voor met name financiële dienstverleners en bedrijven uit de utility sector. Aanvankelijk bij Gemini Consulting, later op zelfstandige basis. Hij gaat zich als specialist op het terrein van OpEx, Post Merger en New Business Creation richten op de implementatie van strategische vraagstukken aangaande kostenreductie en verhoging van tevredenheid, efficiency en loyaliteit.

Van 't Loo over deze nieuwe verbintenis: "Turner bouwt aan organisaties, gaat keihard voor het resultaat, maar voegt meer toe dan alleen de klus. Ook het verandervermogen en zaken als wendbaarheid verbeteren. De loyaliteit van relaties spreekt daarvan boekdelen en het spreekt me aan omdat het dwingt tot een lange termijn coproductie. En ik geloof dat je er als dienstverlener het meeste van leert".