• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / PA Consulting trekt adviseur Ricardo Tülkens aan
Nieuws

PA Consulting trekt adviseur Ricardo Tülkens aan

PA Consulting trekt adviseur Ricardo Tülkens aan

20 september 2019 - Ricardo Tülkens gaat aan de slag bij PA Consulting. Hij focust zich bij het internationale adviesbureau uit Utrecht met name op de industriële maakindustrie.

PA Consulting trekt adviseur Ricardo Tülkens aan

De 54-jarige Tülkens begon in 1992 bij elektronicaconcern Philips. Na twee jaar stapte hij over naar accountancy- en adviesbureau KPMG, waar hij werkte tot 2002. Daarna werkte hij achtereenvolgens bij IT-dienstverlener Atos en adviesbureau Bearingpoint. In 2013 keerde hij terug naar KPMG.

Tülkens ziet kansen voor PA Consulting binnen de maakindustrie, zegt hij in een persbericht van de firma. “Binnen de maakindustrie spelen veel issues. Door klantgerichtheid, experimenteren en validatie centraal te stellen, kunnen bedrijven efficiënter producten en diensten creëren die aansluiten bij de behoeften van de klant.” PA-directeur Mark Griep is blij met de komst van de ervaren adviseur. “Hij is gepokt en gemazeld in de manufacturing wereld en heeft een prachtig trackrecord. Ook zorgt de komst van Ricardo ervoor dat de groei van PA Nederland wordt versterkt.”