• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / QA Consulting trekt Paul Cornelisse aan als executive partner
Nieuws

QA Consulting trekt Paul Cornelisse aan als executive partner

QA Consulting trekt Paul Cornelisse aan als executive partner

20 mei 2020 - Paul Cornelisse is als executive partner toegetreden tot adviesbureau QA Consulting. Hij blijft ook actief als zelfstandig adviseur en als bestuurder van de Nederlandse verenging voor Commissarissen en Directeuren (NCD).

QA Consulting trekt Paul Cornelisse aan als executive partner

“We zien dat steeds meer bestuurders hun IT-organisatie omvormen tot een aantal digitale ketens die elk een aspect van de business ondersteunen. Deze kanteling van de IT-organisatie is noodzakelijk om de digitalisering van de business werkelijk door te voeren. Daarbij spelen de nodige strategische, inrichtings- en besturingsvraagstukken”, zegt Reinout Dotinga, managing partner bij QA Consulting. “Met Paul halen we een ervaren adviseur in huis die inmiddels zelf ook veel ervaring heeft als bestuurder. maar ook in het adviseren van bestuurders.”

Cornelisse heeft veel ervaring in de ICT-sector. Zo werkte hij van 2002 tot 2006 bij technolgieconcern Siemens. Ook was hij enkele jaren actief bij adviesbureau EquaTerra – nu KPMG, ICT-dienstverlener Cegeka, en IT-adviesbureau METRI.