Home / Nieuws / Mensen / Rene van den Berk van EY naar Synergie
Nieuws

Rene van den Berk van EY naar Synergie

Rene van den Berk van EY naar Synergie

20 juli 2017 - Strategisch adviesbureau Synergie heeft er sinds 6 juni een nieuwe collega bij: Rene van den Berk. Rene deed ruime ervaring op in veranderingstrajecten binnen de corporate advieswereld en binnen de financiële dienstverlening. Zo werkte hij recent voor EY en daarvoor bij Accenture.

Rene van den Berk van EY naar Synergie

Klant- en merkstrategie vormen voor Van den Berk de rode draad in zijn carrière. Zo deed hij een master in Marketing Strategie, werkte hij als productmanager bij verzekeraar Movir en bij ANWB Verzekeringen en zocht vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond in zijn advieswerk altijd de invalshoek van de klant en de medewerker. Ook recent als manager Digitale Transformatie binnen de financiële dienstverlening was dit zijn drijfveer.

Identiteit
De focus van Synergie op de identiteit van organisaties is voor Van den Berk de reden voor zijn keuze. Volgens hem is dat vertrekpunt vaak onvoldoende helder in organisaties, met als gevolg dat het voor klanten en medewerkers lastig is om een invalshoek te kiezen. 'Dit zorgt voor onduidelijkheid over besluiten en/of projecten voor medewerkers en een onduidelijke meerwaarde van een organisatie voor klanten.' 

Van den Berk zal zich gaan richten op diverse bedrijven en instanties. Met zijn analytische vaardigheden, zijn mensgerichte invalshoek en ruime kennis van organisatieontwikkeling is hij een welkome aanvulling op het team van Synergie, aldus de organisatie.