• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / RvC Lysias Consulting versterkt met Dorine Manson
Nieuws

RvC Lysias Consulting versterkt met Dorine Manson

RvC Lysias Consulting versterkt met Dorine Manson

26 april 2019 - Adviesbureau Lysias Consulting Group breidt de Raad van Commissarissen uit met Dorine Manson. In het dagelijks leven is Manson directeur van Goede Doelen Loterijen.

RvC Lysias Consulting versterkt met Dorine Manson

Tot vorig jaar was Manson nog bestuursvoorzitter bij de stichting Vluchtelingenwerk. Daarvoor was ze directeur Economische Zaken bij de gemeente Amsterdam en consultant bij accountants- en adviesbureau PwC. Deze ruime ervaring in de publiek-private sectoren denkt Manson in te kunnen zetten voor Lysias. “Ik verwacht goede rol te kunnen spelen als sparringpartner voor de directie. Vanuit mijn ervaring als adviseur bij PWC snap ik ook wat de beweegredenen zijn van adviseurs en hoe je kunt werken aan de ontwikkeling van professionals.”

Voor Lysias Consulting is de toetreding van Manson een nieuwe stap in de groeistrategie van het advieskantoor, zegt directeur Magdeleen Sturm. “We hebben een stevige RvC nodig in deze tijd van grote maatschappelijke veranderingen en groei van ons bureau. Dorine begrijpt ons vak en weet wat er speelt bij maatschappelijke organisaties en overheden. En haar ervaring als directeur komt ook van pas bij de verdere ontwikkeling van Lysias.”

Foto: Lysias Advies