• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / RvC Lysias wordt versterkt met Adnan Tekin
Nieuws

RvC Lysias wordt versterkt met Adnan Tekin

RvC Lysias wordt versterkt met Adnan Tekin

17 december 2020 - Adnan Tekin start deze maand als lid van de Raad van Commissarissen van adviesbureau Lysias. Tekin is momenteel voorzitter van de MBO-raad en was onder meer gedeputeerde in Noord-Holland.

RvC Lysias wordt versterkt met Adnan Tekin

Ook werkte Tekin bij de gemeente Amsterdam, als stafsecretaris van de burgemeester en als politiek assistent van de wethouder Onderwijs, Jeugd en Minderhedenbeleid. Ook was hij betrokken bij het fractievoorzitterschap van Job Cohen van PvdA-fractie in de Tweede Kamer. In de provincie Noord-Holland was hij gedeputeerde met de portefeuilles Natuur en Landschap, Milieu, Schiphol, Recreatieschappen en Onderwijs en arbeidsmarkt.

Gedrevenheid

“Met zijn ervaring bij de gemeente Amsterdam, als gedeputeerde van Noord-Holland en nu in het beroepsonderwijs, is hij voor de directie van Lysias een goede gesprekspartner over de verdere ontwikkeling en voortdurende professionalisering van ons bureau”, zegt Magdeleen Sturm, directeur van Lysias. Ook Tekin zelf verwacht relevante kennis in te brengen voor Lysias. “Wat me vooral aanspreekt is dat Lysias zich in de afgelopen jaren steeds meer laat zien op het gebied van natuur en milieu. Lysias werkt met veel inzet en betrokkenheid aan maatschappelijke vraagstukken. Die gedrevenheid om tot maatschappelijk resultaat te komen, met begrip voor de context waarin dat resultaat moet worden behaald, vind ik van waarde voor een adviesbureau."

Foto: Lysias Advies