• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Sebastian Bauer stapt over naar Adviesgroep Novius
Nieuws

Sebastian Bauer stapt over naar Adviesgroep Novius

Sebastian Bauer stapt over naar Adviesgroep Novius

12 februari 2020 - Sebastian Bauer is toegetreden tot het partnerteam van Adviesgroep Novius. In deze rol zal hij zich voornamelijk richten op de strategische en commerciële ontwikkeling van het adviesportfolio.

Sebastian Bauer stapt over naar Adviesgroep Novius

Het toevoegen van een nieuwe partner stond al langer op het verlanglijstje van het adviesbureau, vanwege de groeistrategie die het bedrijf heeft. Novius-partner David de Graaf: “David de Graaf: “Sebastian zal zich richten op het verder uitbouwen van onze competenties op het gebied van datastrategie en -management. Een cruciale factor om de digitale ambities van organisaties te kunnen waarmaken.  Met zijn grote ervaring op dit gebied en enthousiasme voor het vak is hij een uitstekende aanvulling op ons team.”

Gedegen

“Novius biedt een gedegen portfolio van strategische proposities en bewezen raamwerken om organisaties met hun digitale transformatie te ondersteunen”, zegt Bauer zelf. “De stap naar Novius past precies bij mijn ambitie om als partner aan te sluiten bij een team, waar ik als bedrijfs- en technologieadviseur en als sparringpartner op strategisch niveau mijn klanten kan ondersteunen.”

Bauer was voor zijn overstap naar Novius actief bij Cimt B.V., een Duits IT-adviesbureau waarvan hij de Nederlandse tak opbouwde.