• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Significant Groep herstructureert en stelt nieuwe directors aan
Nieuws

Significant Groep herstructureert en stelt nieuwe directors aan

Significant Groep herstructureert en stelt nieuwe directors aan

08 februari 2019 - Adviesbureau Significant Groep heeft vijf nieuwe directors aangesteld die de dagelijkse leiding van de verschillende bedrijven binnen de groep op zich nemen. Vicky Drost, Michiel Blom, Rinke Meijer, Loudmilla Kok en Maarten de Schipper zijn sinds begin dit jaar begonnen.

Significant Groep herstructureert en stelt nieuwe directors aan

De aanstelling van de vijf nieuwe directors hangt samen met de herstructurering die Significant Groep op dit moment doorvoert. De groep wordt een holding, waar de bureaus Significant, APE en Inkopenvoor, als zelfstandige bv’s onder hangen. Binnen enkele maanden betrekt het bedrijf ook een nieuw kantoor in Utrecht Leidsche Rijn.

Maarten de Schipper heeft zich voor een jaar verbonden aan dochter Significant Data Analytics om groei te realiseren. Hiervoor was hij partner bij Xomnia, een adviesbureau gespecialiseerd in big data. Vicky Drost werkt haar gehele carrière al voor Significant, ook Michiel Blom en Rinke Meijer hebben een lange staat van dienst binnen het bureau. Blom werkte eerder ook nog bij accountants- en adviesorganisatie PwC en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Meijer startte zijn loopbaan bij energiebedrijf Nuon. Loudmilla Kok werkte bij energieleverancier Essent en adviesbureau Hospitality Group, voordat ze in 2017 overstapte naar Significant om het merk Inkopenvoor verder uit te bouwen.