• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Tijo Collot d’Escury benoemd tot Deputy CEO Roland Berger
Nieuws

Tijo Collot d’Escury benoemd tot Deputy CEO Roland Berger

Tijo Collot d’Escury benoemd tot Deputy CEO Roland Berger

04 september 2014 - Roland Berger Strategy Consultants heeft Tijo Collot d’Escury (47) benoemd tot Deputy CEO van Roland Berger wereldwijd. Collot d’Escury is tevens Managing Partner van het kantoor in Amsterdam.

Tijo Collot d’Escury benoemd tot Deputy CEO Roland Berger

Hij is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de activiteiten van de firma in Nederland, Noord-Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Hij deelt de rol van Deputy CEO met Stefan Schaible (46), die leiding gaat geven aan Roland Berger in Duitsland en Centraal-Europa.

Collot d’Escury trad in 2002 toe tot de organisatie als Managing Partner van Roland Berger Nederland. Onder zijn leiding groeide dit bedrijf  uit tot één van de leidende consultancyfirma’s van het land. Sinds 2010 maakt hij deel uit van de Executive Board van Roland Berger wereldwijd. Hij is expert op het gebied van strategische corporate planning, fusies & overnames en technologie- en informatiemanagement.

Charles-Edouard Bouée, CEO van Roland Berger Strategy Consultants: “Wij hebben onlangs een herinrichting van de top van de organisatie afgerond, die ons in staat stelt onze opdrachtgevers nog beter te bedienen. Met het aantreden van Tijo Collot d’Escury als Deputy CEO hebben wij een krachtige leider uit onze eigen organisatie op een cruciale post binnen de firma. Ik kijk er zeer naar uit met hem samen te werken.”