Home / Nieuws / Mensen / Twee nieuwe consultants voor The Brown Paper Company
Nieuws

Twee nieuwe consultants voor The Brown Paper Company

Twee nieuwe consultants voor The Brown Paper Company

06 juli 2017 - The Brown Paper Company heeft twee nieuwe consultants aangenomen. Suus Toxopeus (29) en Johan van Ettinger (28) zijn per direct aangetreden als 'verbeterconsultant'.

Twee nieuwe consultants voor The Brown Paper Company

Suus Toxopeus was sinds 2013 werkzaam bij The Room B.V.. Daarvoor volgde zij een bachelor Klinische-/Neuropsychologie aan de Universiteit Utrecht, en rondde zij de master Neuropsychologie af. Bij The Brown Paper Company zal zij zich richten op growth mindset. 'Mijn doel is het activeren van een growth mindset, een absolute voorwaarde voor commercieel succes en organische groei', aldus Toxopeus.

Van Ettinger
Johan van Ettinger gaat zich in zijn nieuwe rol bezighouden met organisaties in transitie en het inrichten van de ultieme klantervaring. 'Mijn doel is bij te dragen aan het onderscheidend vermogen van organisaties in transitie, door te werken aan een duidelijke strategie, excellente processen en een eigen identiteit', zegt Van Ettinger. Hij rondde in 2016 een master Public Administration aan de Universiteit Leiden af. Voor zijn komst naar The Brown Paper Company werkte Van Ettinger vijf jaar voor Coolblue. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van een stijlgids voor social media.