• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / WagenaarHoes meldt komst Gerard Ekhart als associé
Nieuws

WagenaarHoes meldt komst Gerard Ekhart als associé

WagenaarHoes meldt komst Gerard Ekhart als associé

07 juni 2019 - Gerard Ekhart heeft zich als associé aangesloten bij adviesbureau WagenaarHoes. Hij is per 1 juni gestart bij het kantoor uit Driebergen.

WagenaarHoes meldt komst Gerard Ekhart als associé

“We zijn ervan overtuigd dat Gerards rijke professionele en wetenschappelijke ervaring het advieswerk voor onze bestaande en nieuwe klanten verder zal versterken, ontwikkelen en innoveren”, aldus het bureau in een persbericht. Ekhart begon zijn carrière in de jaren tachtig bij het toenmalige industrieconglomeraat Stork, stapte vervolgens over naar levensmiddelenproducent Unilever en werkte vanaf 1992 zeven jaar voor het Finse industrieconcern Wärtsilä.

Daarna werkte hij achtereenvolgens voor IT-dienstverlener Capgemini, industrieel concern Woodward, inkoopadviesbureau Coppa, schoenenfabrikant Wolverine World Wide, ontwikkelaar voor filtratie- en afzuigsystemen Plymovent en chemiedienstverlener Sitech Services. Naast zijn werk bij WagenaarHoes blijft Ekhart ook actief als postdoctoraal onderzoeker aan de Sheffield Hallam University in Engeland.