• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Wilma van Ingen commissaris bij Lysias
Nieuws

Wilma van Ingen commissaris bij Lysias

Wilma van Ingen commissaris bij Lysias

14 april 2016 - Wilma van Ingen treedt per 1 april toe als lid van de Raad van Commissarissen van Lysias Consulting Group. Samen met voorzitter Hein van Oorschot vormt Van Ingen de Raad van Commissarissen van Lysias.

Wilma van Ingen commissaris bij Lysias

Van Ingen is bestuursvoorzitter bij Nysingh Advocaten-Notarissen NV en vervult enkele nevenfuncties, waaronder voorzitter van Kennispoort in de regio Zwolle. In de RvC van Lysias volgt zij Hans Alders op, die als gevolg van zijn benoeming tot Nationaal Coördinator Groningen zijn lidmaatschap van de RvC van Lysias beëindigde.

Groeistrategie

RvC-voorzitter Hein van Oorschot en Magdeleen Sturm, algemeen directeur van Lysias, zijn blij met de komst van de nieuwe commissaris: "Wilma van Ingen is een gerenommeerd bestuurder en heeft als toezichthouder veel ervaring in de zakelijke dienstverlening en in het openbaar bestuur. Met haar ervaring kan zij als commissaris een goede bijdrage leveren aan onze groeistrategie."

Achtergrond

Wilma van Ingen (1958) was eerder o.a. directeur bij KPN, bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland en voorzitter van de directeuren van alle Kamers van Koophandel in Nederland.