• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Balkon, Het / Masterclass Voice Dialogue: Oog in oog met kwetsbaarheid
Opleiding

Masterclass Voice Dialogue: Oog in oog met kwetsbaarheid

Balkon, Het
Wij zijn zeer blij dat we Marijke Leys bereid gevonden hebben om op 28 en 29 oktober 2021 wederom een Masterclass Voice Dialogue te komen geven in Nederland, naar aanleiding van het verschijnen van haar boek Oog in oog met kwetsbaarheid. Marijke is de oprichter van het Voice Dialogue Instituut België en expert in het werken met gekwetste en getraumatiseerde kindstukken. In deze tweedaagse training laat ze zien hoe je zorgvuldig en liefdevol met deze delen kunt werken. Hieronder tref je alle informatie over dit programma.

Kern van de training
Primaire subpersonen zijn ooit ontstaan om onze kwetsbaarheid te beschermen. Soms gaat het niet alleen om kwetsbaarheid die moet beschermd worden, maar werken deze subpersonen erg hard om gekwetstheid te beveiligen. Gekwetstheid kan veroorzaakt worden door allerhande trauma’s, met een kleine of grote T. Afhankelijk van de impact van het trauma zullen er heel specifieke en soms rigide beschermers ontstaan in de innerlijke bus. In deze twee dagen leer je oog te hebben voor de kwetsuur van je cliënt en deze samen met de primaire subpersonen die ontstaan zijn een plaats te geven in de ruimte. Theorie, demonstratie en praktijk wisselen elkaar af. Je gaat ook zelf aan de slag in facilitatie-oefeningen onder supervisie.

Voor wie?
Voor gevorderde Voice Dialogue facilitators die hun expertise in het werken met gekwetste delen willen verdiepen. Voorwaarde voor deelname: je hebt bij het Balkon (of elders) zowel de Basistraining als de Vervolgopleiding Voice Dialogue gevolgd en je past de methodiek regelmatig toe in je werk als coach of therapeut. Heb je nog geen ervaring met Voice Dialogue? Kijk dan eens bij onze Basistraining Coachen met Voice Dialogue. 

Resultaat
Je hebt een theoretisch kader om te werken met gekwetste stukken en hun beschermers.
Je kunt een primaire subpersoon dieper faciliteren tot je contact krijgt met de onderliggende kwetsuur.
Je weet hoe en of je een plek kunt geven aan het gekwetste of getraumatiseerde stuk.
Je hebt inzicht in hoe je je cliënt kunt helpen om vanuit het midden een relatie op te bouwen met de gekwetste stukken.

Voorbereiding
Ter voorbereiding vragen we je het boek Oog in oog met kwetsbaarheid. Voice Dialogue-praktijkboek voor coaches en therapeuten te lezen.

Begeleiding
De training wordt gegeven door Marijke Leys, psychotherapeute en oprichter van het Voice Dialogue Instituut België. Ze is integratief opgeleid en gecertifieerd Emotion Focused therapeut. Judith Budde en René Meijer zullen als co-trainers bij de training aanwezig zijn voor het begeleiden van subgroepen. Kosten
Training: € 675,- (btw-vrij). Verblijf: € 120,- (btw-vrij) voor koffie/thee, 2x uitgebreide lunch, gebruik zalen.
Duur opleiding
2 dagen
Contactinformatie

Opleidingscentrum het Balkon:
Telefoon: 0575-743709.
E-mail: info@hetbalkon.nl
Website: www.hetbalkon.nl. 
Contactpersoon: Sandra Stroot - office manager

Opleidings activiteit
  • 28-10-2021 - 29-10-2021 : Masterclass Voice Dialogue: Oog in oog met kwetsbaarheid