• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Data Leadership Education Services
Opleidingen

Data Leadership Education Services

Denk data!

Besluiten op basis van data vraagt om keuzes. Keuzes waarvoor lef nodig is.
Maar ook keuzes waarvoor kennis nodig is.
Wij bieden opleidingen die hierbij passen.
Unieke opleidingen die inzicht geven in de te maken keuzes, die helpen om data in te zetten om doelen te bereiken en resultaten te halen.

Al onze docenten zijn specialisten. Wanneer we een opleiding aanbieden, doen we dat alleen met docenten die zelf ruime praktijkervaring hebben met de inrichting van en keuzes die een data driven organisatie moet maken.
Onze opleidingen zijn gericht op het vertalen van theorie naar praktijk. We hebben een groeiend bestand aan ervaren specialisten die als docenten aan onze opleidingen verbonden zijn.
Wat al deze docenten verenigt, is de overtuiging dat bijna elke organisatie vanuit de veranderende rol van data keuzes moet maken over architectuur, inrichting, processen, methoden & technieken en governance. Vanuit die overtuiging bieden we een breed programma opleidingen die hierbij helpen: het opbouwen van data leadership.

Onze opleidingen hebben een interactief karakter: theorie, discussie en de toepassing in cases wisselen elkaar af. Door het praktijkgerichte karakter zijn deze opleidingen zeer geschikt om als in-house opleiding of workshop binnen een organisatie in te zetten. Aan de hand van het programma kan een team snel inzicht opbouwen in een aanpak die in hun organisatie kan werken. Hierbij kunnen we ook een combinatie maken van bouwstenen uit verschillende opleidingen. Wij hebben hier ruime ervaring mee en denken graag mee over de optimalisering van de toegevoegde waarde en de inzet van versnellers.

Opleidingen