• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / GITP Organisatieontwikkeling & Trainingen
Opleidingen

GITP Organisatieontwikkeling & Trainingen

Over GITP

GITP is een onafhankelijk adviesbureau op alle terreinen van Human Resource Development en verzorgt sinds 1953 opleidingstrajecten, trainingen en adviezen voor managers en professionals. Mensen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving is de missie van GITP. Dat doen we door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en geïnspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief.


Opleiden met resultaat

GITP maakt leertrajecten op maat (in-company) en verzorgt trainingen met open inschrijving. De trainingen van GITP richten zich op wezenlijke performanceverbeteringen. De inhoud van de training is afgestemd op de context waarbinnen managers en professionals opereren. Leervragen uit de eigen praktijk staan centraal. Welke eisen stelt de omgeving? Welke competenties zijn daarvoor nodig? Waar liggen sterke en zwakke kanten en welke competenties wilt u verder ontwikkelen?


Thema’s

We helpen bij het creëren van duurzame oplossingen in diverse branches (profit, non-profit en overheid) en verbinden onze trainingen aan relevante thema’s:

- schriftelijke en mondelinge communicatie

- persoonlijke effectiviteit

- coaching

- management

- HRM

- projectmanagement

- adviesvaardigheden

- medezeggenschap

 

De GITP-opleiders
Onze trainers zijn goed opgeleide academici. Het zijn ervaren en betrokken professionals die de kunst verstaan om passende leertrajecten te maken, aansluitend bij individuele leervragen. Ze zijn deskundig op een breed terrein en staan voor kwaliteit en integriteit in hun aanpak. GITP-trainers zijn tevens coach en adviseur. Ook na de training kunt u vaak nog een beroep op hen doen voor ondersteuning op uw werkplek.

GITP is een ISO 9001:2008-gecertificeerd en Cedeo-erkend trainingsbureau met een klanttevredenheid van nagenoeg 100%.

Voor meer informatie zie: www.gitp.nl/trainingen

Opleidingen