• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Gridd
Opleidingen

Gridd

GriDD bedenkt praktische innovatieve concepten voor effectieve informatie.
Het team van GriDD bestaat uit pragmatische professionals, specialisten op het snijvlak tussen mens, informatie en digitale middelen. Wij helpen mensen effectiever omgaan met informatie. Dit doen we op verschillende gebieden. 

UX & Digital Tactics
GriDD brengt business- en gebruikerseisen in kaart, en brengt deze samen in een toepasbare digitale strategie. Binnen het user experience concept wordt dit samengebracht, met de juiste balans tussen de business en gebruiker. Door gebruik te maken van verschillende vormen van gebruikersonderzoek destilleren wij wensen en eisen van gebruikers, en valideren wij oplossingen. GriDD is expert op het vertalen van complexe materie naar een toegankelijke structuur, zowel in informatie architectuur als interactie design.
Interessante cases: Philips Lighting Redesign

Effective content en storytelling
GriDD ondersteunt het creëren van effectieve content. Hiervoor reduceren we de complexiteit van informatie, creëren visueel inzicht en maken we gebruik van de kracht van verhalen. GriDD creëert storylines voor visuele verhalen zoals video’s, cartoons,  infographics, slidedecks of animaties welke samen met onze partners ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Het bereiken van de gewenste impact staat daarbij centraal, waarbij de inhoud leidend is boven de vorm.
Interessante case: DELA - maatschappelijk verantwoord ondernemen storyline

Human centered process design
GriDD optimaliseert bedrijfs- en samenwerkingsprocessen, maar ook processen, waarbij het opdoen, documenteren en delen van kennis centraal staat. In onze aanpak stellen we de mens centraal en maken we gebruik van onze digitale kennis en expertise om ook over de technische ondersteuning van deze processen te adviseren. Processen zijn alleen succesvol wanneer ze passen bij de context van de organisatie en haar medewerkers. Doordat wij deze bedrijfscontext snel kunnen doorgronden weet GriDD effectieve processen neer te zetten en zorgen wij dat medewerkers op het juiste moment over de juiste informatie beschikken.
Interessante case: Intranet Collections Map

Wij vinden het ook erg belangrijk om met anderen te verbinden op de inhoud. Daarom organiseren wij regelmatig trainingen, workshops en events. Ook delen wij onze kennis op verschillende manieren, in ons blog, via korte Top Tip videos en bijvoorbeeld ook door het uitbrengen van een app: Bizz Draw, deze app stimuleert visualisatie door effectief tekenen in een business setting en biedt een visuele bibliotheek met voorbeelden, tips & tricks. 

 

Opleidingen