• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Gridd / Gratis CX training: Persona creatie 101 (online)
Opleiding

Gratis CX training: Persona creatie 101 (online)

Wil jij aan de slag om klantervaringen te verbeteren voor jouw organisatie maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? GriDD heeft veel trainingen en workshops die je daarbij kunnen helpen. Maar soms wil je het liefst eerst even kennismaken met een organisatie en de manier waarop zij werken voordat je investeert in het doen van een training. Volg daarom een proeftraining!

De basis van echt customer dedicated kunnen werken is dat je je klant echt goed kent! In het vakgebied worden daarom persona’s gemaakt: dit zijn fictieve beschrijvingen van personen die (een deel van je) doelgroep representeren. Door deze beschrijving kun je binnen je organisatie de klantbehoeften veel meer laten leven. Het praat immers logischer en menselijker als je zegt ‘we richten deze campagne op David, want hij is op zoek naar inspiratie’ in plaats van ‘we richten ons op marktsegment A’. Bij dat laatste kan niet iedereen zich een voorstelling maken, maar het persona van David spreekt tot de verbeelding en kan dus helpen om doelgroepen te omarmen.

In deze gratis proeftraining leggen we je uit hoe het proces van persona maken in zijn werk gaat en je maakt vast een voorzetje voor jouw eigen persona’s!
 

Wat leer je in deze training?

Je ziet persona’s met voorbeelden uit de praktijk en hoe ze te gebruiken. Je leert hoe je vanuit onderzoek tot persona’s komt. Je maakt kennis met verschillende modellen die gebruikt kunnen worden. En je gaat zelf aan de slag met jouw doelgroep!
 

Na afloop van de training:

- Weet je hoe je kunt differentiëren tussen doelgroepen
- Heb je kennis van het proces van totstandkoming van een goed persona
- Ben je geïnspireerd door verschillende modellen en methoden
- Heb je een beeld van wat je nog meer kan doen om jouw skills as klantgerichte professional een verdere boost te geven
- Ga je naar huis met het nuttige GriDD persona canvas, dat je al in concept ingevuld hebt!
 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil om klantervaringen te verbeteren en/of doelgroep inzichten bruikbaar te maken.
 

Praktische zaken

- Dit is een gratis proeftraining om kennis te maken met een klantgerichte manier van werken
- Duurt 1,5 uur
- Vindt plaats online en wordt regelmatig herhaaldKosten
0
Duur opleiding
1 dag
Contactinformatie

Als je meer wilt weten over GriDD, ga dan naar onze website: www.gridd.nl
Als je meer wilt weten over onze andere trainingen, ga dan naar ons overzicht van trainingen: www.gridd.nl/training Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je ons altijd mailen of bellen op 053 48 00 499. 

Opleidings activiteit
  • 04-03-2021 - 04-03-2021 : Gratis CX training: Persona creatie 101 (online)