• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Gridd / Leer zakelijk tekenen voor betere communicatie in onze Bizz Draw - basis training.
Opleiding

Leer zakelijk tekenen voor betere communicatie in onze Bizz Draw - basis training.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een boodschap beter blijft hangen op het moment dat deze gevat is in beelden in plaats van in tekst. Alle reden dus om te gaan tekenen! Steeds meer mensen zijn dan ook enthousiast over sketchnoting, doodling, handlettering en allerlei vormen van tekenen. En hoe pas je nu op een zinnige manier visualisatie toe op de werkplek? Hoe ga je effectief tekenen op een whiteboard om je verhaal kracht bij te zetten, zet je visueel je gedachten op papier of zorg je er in een meeting voor dat men elkaar beter begrijpt met gebruik van visuals? Dat is waar het om gaat in onze basistraining Bizz Draw.

Wat leer je in deze training?
Je zal de basis van ‘visueel notuleren’ ervaren waarbij je leert simpele en snelle visuals te tekenen. Aan het eind van deze middag kan je op pad met een visuele bibliotheek van iconen om je verhaal in een sessie kracht bij te zetten. Je krijgt meer zelfvertrouwen in het tekenen door actief met oefeningen aan de slag te gaan. Duidelijkheid en effectiviteit gaan hier boven schoonheid. Het belangrijkste is dat jouw iconen begrijpelijk zijn! Dat maakt ze effectief om je gedachten weer te geven of om te gebruiken op een whiteboard tijdens een sessie.

Na afloop van de training:
Ben je in staat om met eenvoudige vormen en lijnen duidelijke visuals te maken
Beschik je over een visuele bibliotheek van iconen om verhalen kracht bij te zetten
Heb je (meer) vertrouwen in jouw visuele vaardigheden
Weet je hoe je visualisatie in kan zetten tijdens een sessie met anderen of om je eigen gedachten vorm te geven

Voor wie is deze training bedoeld?
De training is bedoeld voor iedereen die gelooft in de kracht van beeld en zijn of haar tekenvaardigheden wil verbeteren om hier meer gebruik van te kunnen maken in het dagelijkse leven. Jij wilt op een praktische manier leren om snel jouw ideeën (en die van anderen) om te kunnen zetten in begrijpelijke visuals. De training is gericht op beginners: ervaring met tekenen is absoluut geen vereiste!

Onze ervaring

Als opleider worden wij goed beoordeeld  op opleidingen website Springest.nl. Lees hier ook hoe deelnemers onze trainingen ervaren: www.springest.nl/gridd-consultancy#ervaringen.

De training kreeg ook veel positieve reacties gekregen van deelnemers, zoals:

“Veel over effectief tekenen geleerd in een ontspannen setting. Het tekenen heeft mij geholpen om mijn ideeën makkelijker over te brengen.” Pieter

“De tekencursus van GriDD heeft me veel handigheidjes geleerd in het tekenen van iconen. Ik snap nu hoe ik tekenen kan toepassen bij bijvoorbeeld het schrijven van notulen. Dankzij GriDD zijn mijn lijnen strakker en mijn iconen duidelijker” Edith

“Je hebt me aan het tekenen gekregen. Ik had niet gedacht dat ik zo enthousiast zou worden” Aty

Daarnaast hebben we ook de Bizz Draw app ontwikkeld die je een visuele bibliotheek biedt om visualisatie in de werkomgeving te stimuleren. Deze is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Ook kun je in onze blog meer lezen over het onderwerp van deze training, bijvoorbeeld over het nut van visuele workshop resultaten.

Praktische informatie
De training duurt een dagdeel.
Tekenmateriaal is aanwezig.
De investering is €349,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers.
Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Inschrijven?
Lees meer informatie of schrijf je in via onze website: http://www.gridd.nl/academy/bizz-draw-basis 

Andere data en locatie
Deze training vindt regelmatig plaats. Andere data volgen of  zijn in overleg met deelnemers. Ook is het mogelijk om een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoerKosten
€349,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers
Duur opleiding
1 dag
Contactinformatie

Als je meer wilt weten over GriDD, ga dan naar onze website: www.gridd.nl
Als je meer wilt weten over onze andere trainingen, ga dan naar ons overzicht van trainingen: www.gridd.nl/training
Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je ons altijd mailen of bellen op 053 48 00 499. 

Opleidings activiteit
  • 10-10-2019 - 10-10-2019 : Leer zakelijk tekenen voor betere communicatie in onze Bizz Draw - basis training.