• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Gridd / Leer zakelijk tekenen voor betere communicatie in onze Training Bizz Draw – Zakelijk tekenen (online)
Opleiding

Leer zakelijk tekenen voor betere communicatie in onze Training Bizz Draw – Zakelijk tekenen (online)

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een boodschap beter blijft hangen op het moment dat deze gevat is in beelden in plaats van in tekst. Alle reden dus om te gaan tekenen! Steeds meer mensen zijn dan ook enthousiast over sketchnoting, doodling en allerlei vormen van tekenen. Hoe pas je nu op een zinnige manier visualisatie toe op je werkplek? Hoe ga je effectief tekenen op een whiteboard om je verhaal kracht bij te zetten? Zet je visueel je gedachten op papier of zorg je er in een meeting voor dat men elkaar beter begrijpt met gebruik van visuals? Wil je jouw vaardigheden in visualisatie naar een hoger plan brengen en effectieve, verhalende visuals maken? Dan is deze Bizz Draw zakelijk tekenen training iets voor jou!

Wat leer je in deze online training?

Tijdens het eerste dagdeel zal je de basis van ‘visueel notuleren’ ervaren waarbij je leert simpele en snelle visuals te tekenen. Je krijgt meer zelfvertrouwen in het tekenen door actief met oefeningen aan de slag te gaan. Duidelijkheid en effectiviteit gaan hier boven schoonheid. Het belangrijkste is dat jouw iconen begrijpelijk zijn! Dat maakt ze effectief om je gedachten weer te geven of om te gebruiken op een whiteboard tijdens een sessie. 

Het tweede dagdeel sluit hierop aan en is een verdieping op je tekenkennis. Je leert om meer te tekenen dan losse iconen en visuals, door je tekening een richting en een verhaal mee te geven. Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag om te leren een effectieve visual te maken in een zakelijke setting. 

Na afloop van de training:

- Ben je in staat om met eenvoudige vormen en lijnen effectieve visuals te maken om jouw verhaal te communiceren 
- Beschik je over een visuele bibliotheek van iconen en structuren om een visual doelgericht vorm te geven en jouw verhalen kracht bij te zetten 
- Heb je (meer) vertrouwen in jouw visuele vaardigheden 
- Zijn je tekentechnieken aangescherpt 
- Weet je hoe je visualisatie in kan zetten voor effectieve communicatie of om je eigen gedachten vorm te geven


Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die gelooft in de kracht van beeld en zijn of haar tekenvaardigheden wil verbeteren om hier meer gebruik van te kunnen maken in het dagelijkse leven.  

Jij wilt op een praktische manier leren om snel jouw ideeën (en die van anderen) om te kunnen zetten in begrijpelijke visuals. Daarnaast wil je leren om structuur te zien in losse elementen om op die manier een zakelijk inzetbare effectieve visual te maken. De training is geschikt voor beginners: ervaring met tekenen is absoluut geen vereiste!


Onze ervaring

Als opleider worden wij goed beoordeeld  op opleidingen website Springest.nl. Lees hier ook hoe deelnemers onze trainingen ervaren: www.springest.nl/gridd-consultancy#ervaringen.

De training kreeg ook veel positieve reacties gekregen van deelnemers, zoals:

“Veel over effectief tekenen geleerd in een ontspannen setting. Het tekenen heeft mij geholpen om mijn ideeën makkelijker over te brengen.” Pieter

“De tekencursus van GriDD heeft me veel handigheidjes geleerd in het tekenen van iconen. Ik snap nu hoe ik tekenen kan toepassen bij bijvoorbeeld het schrijven van notulen. Dankzij GriDD zijn mijn lijnen strakker en mijn iconen duidelijker” Edith

“Je hebt me aan het tekenen gekregen. Ik had niet gedacht dat ik zo enthousiast zou worden” Aty

Daarnaast hebben we ook de Bizz Draw app ontwikkeld die je een visuele bibliotheek biedt om visualisatie in de werkomgeving te stimuleren. Deze is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Ook kun je in onze blog meer lezen over het onderwerp van deze training, bijvoorbeeld over het nut van visuele workshop resultaten.


Praktische informatie
- De training bestaat uit twee dagdelen
- Tekenmateriaal is aanwezig.
- De investering is €599,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers.
- Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.


Inschrijven?
Lees meer informatie of schrijf je in via onze website: https://www.gridd.nl/academy/training-bizz-draw-zakelijk-tekenen/ 


Andere data en locatie

Onze trainingen vinden momenteel geheel online plaats. Met behulp van mooie templates en werkvormen in het online whiteboard systeem Miro en het makkelijk spreken en zien van elkaar in Microsoft Teams gaan we (inter)actief, visueel en pragmatisch aan de slag. Neem vooral contact op voor meer informatie.Kosten
€599,- per persoon, exclusief BTW
Duur opleiding
2 dagen
Contactinformatie

Als je meer wilt weten over GriDD, ga dan naar onze website: www.gridd.nl
Als je meer wilt weten over onze andere trainingen, ga dan naar ons overzicht van trainingen: www.gridd.nl/training
Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je ons altijd mailen of bellen op 053 48 00 499. 

Opleidings activiteit
  • 19-05-2021 - 09-06-2021 : Leer zakelijk tekenen voor betere communicatie in onze Training Bizz Draw – Zakelijk tekenen (online)