• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / Gridd / Pitch workshop (online)
Opleiding

Pitch workshop (online)

Als je slechts 3 minuten hebt om je verhaal te houden, is het belangrijk om écht de kern van je boodschap helder te hebben. In deze workshop leer je in één dagdeel razendsnel hoe je dit kunt doen. Je gaat aan de slag met het structureren van je verhaal waarna je de pitch met elkaar gaat oefenen.

Wat leer je in deze online workshop?

Een verhaal is zo goed als de manier waarop het verteld wordt. Jouw presentatie vaardigheden worden in deze workshop naar een hoger niveau getild. Een goede verhaalstructuur is daarbij essentieel. Als je weinig tijd hebt, moet je weten wat je gaat vertellen. Dat leer je niet achterover leunend, maar door te doen. In een pressure cooking setting ga je actief aan de slag met jouw verhaal en manier van presenteren zodat je pitch op inhoud, structuur én vorm optimaal jouw boodschap over brengt.
 

Na afloop van de workshop:

- Beschik je over een pitch die indruk maakt
- Weet je wat de belangrijkste verhaalelementen zijn en hoe je deze kunt toepassen voor verschillende doeleinden
- Ben je in staat een verhaallijn te kiezen die aansluit bij jouw doel
- Heb je helder hoe verschillende manieren van vertellen invloed hebben op de effectiviteit van je pitch
 

Voor wie is de workshop bedoeld?
Deze workshop is gericht op mensen die kort de tijd hebben om anderen hun verhaal je vertellen. Moet jij weleens snel je manager overtuigen van jouw visie of wil je binnenkort spreken op een congres en heb je daar slechts een paar minuten spreektijd? Dan is deze workshop wat voor jou. Ook geschikt voor mensen die veel sales doen of  een pitch nodig hebben voor een video, bijvoorbeeld voor een crowdfunding website.
 

Onze ervaring
Als opleider worden wij goed beoordeeld  op opleidingen website Springest.nl. Lees hier ook hoe deelnemers onze trainingen ervaren: www.springest.nl/gridd-consultancy#ervaringen.

Wij hebben zowel ervaring in het geven van deze training voor (grote) groepen als persoonlijke coaching op dit gebied. Onze collega Mark is regelmatig spreker op congressen en sprekerscoach van onder andere sprekers op TEDxYouthUtrecht 2017.

Bekijk ook eens dit artikel op Frankwatching.com over impactful presentations, deze toptip waarin we drie belangrijke elementen van storytelling met je delen, bestudeer onze storytelling infographic of lees in onze blog over voorbeelden van storytelling strategie.

Ook hebben een mobiele app ontwikkeld, genaamd Bizz Story, die je helpt om de perfecte storyline voor je verhaal te vinden, passend bij je doel, doelgroep en soort verhaal.
 

Praktische informatie

- De workshop duurt een dagdeel en vindt online plaats.
- De investering is €299,- per persoon, exclusief BTW.
- Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
 

Waar en wanneer?
Deze training vindt regelmatig plaats, dus als je interesse hebt, geef dat dan aan op onze trainingpagina. 

Ook is het mogelijk om een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Normaalgesproken vinden onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor in ieder geval komend half jaar is deze training online te volgen.Kosten
€299,-
Duur opleiding
1 dag
Contactinformatie

Als je meer wilt weten over GriDD, ga dan naar onze website: www.gridd.nl
Als je meer wilt weten over onze andere trainingen, ga dan naar ons overzicht van trainingen: www.gridd.nl/training
Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je ons altijd mailen of bellen op 053 48 00 499. 

Opleidings activiteit
  • 09-12-2020 - 09-12-2020 : Pitch workshop (online)