• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / IBO Business School
Opleidingen

IBO Business School

IBO Qualified Business School | Van Professional naar Autoriteit.

De wereld heeft eigen wijze professionals nodig die impact hebben.

IBO Qualified Business School biedt eigentijdse studieconcepten waarmee professionals kunnen uitgroeien tot Qualified Professionals. Door de verworven kennis persoonlijk en zakelijk toe te passen zullen deze Qualified Professionals erkend worden als autoriteit in hun vakgebied.

De Qualified Professional

Een Qualified Professional is een eigen-wijze professional die de theorie van zijn vakgebied kent en hier interdisciplinair naar kan kijken. De Qualified Professional kent zichzelf en is in staat zijn zelflerend vermogen aan te spreken en te managen. Hij kan waar nodig samenwerken met anderen en hen beïnvloeden om zo gezamenlijk tot de best mogelijke prestaties te komen. Hij laat zich niet makkelijk uit het veld slaan en staat bij tegenslag weer op omdat zijn professionele basis stevig is.

Al onze opleidingen worden ontwikkeld vanuit het Qualified Concept (ook wel Q-concept) waarbij we onze kijk op de Qualified Professional als uitgangspunt nemen.

Het Qualified Concept sluit aan bij de vraag die organisaties hebben en bij de behoeften van de professional. De opleidingen zijn zodanig ingericht dat je enerzijds de benodigde vaardigheden opdoet en verder ontwikkelt, en anderzijds je persoonlijke ontwikkeldoelen kunt stellen en behalen. Wij vinden dat je als professional zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling.

Praktisch & persoonlijk

IBO Qualified Business School is ontstaan uit de ‘praktijk voor de praktijk’. Zij excelleert met een eigen-wijze en persoonlijke aanpak in het helpen groeien en ontwikkelen van professionals op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Vandaag geleerd, is vandaag toepasbaar in de praktijk.

Opleidingen