• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / IBO Business School / Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde
Opleiding

Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde

Het begint met bedrijfskunde Inhoudelijke bedrijfskundige kennis toe te passen in complexe en veranderende situaties. Integraal en objectief naar een vraagstuk te kijken, de juiste vragen te stellen en een onderbouwd oordeel te vellen. De belangen van stakeholders te identificeren en te manoeuvreren in het politieke speelveld. Bedrijfskundig inzicht is de basis voor iedere professional. Ondernemers, financieel adviseurs, marketeers of IT’ers ‒ eigenlijk kunnen ze niet zonder. De Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde is bedoeld voor iedere professional die de samenhang tussen de verschillende bedrijfskundige velden wil snappen om te kunnen bepalen wat hij daarin vanuit zijn rol kan betekenen. De studie is dé vooropleiding voor ervaren professionals die een van de Qualified opleidingen van IBO Qualified Business School willen volgen en daar nu nog te weinig bedrijfskundige basiskennis voor hebben.

Het lesprogramma
Wat kun je verwachten?

De opleiding start met een lesdag waarbij het principe van integraal bedrijfskundig kijken wordt uitgelegd en geoefend. Ook wordt de Real Life Praktijkopdracht uitgelegd. De volgende zes lesdagen staan elk in het teken van een specifiek bedrijfskundig veld:

Strategie en omgeving
Marketing
Talent- en organisatieontwikkeling
Management en organisatie
Financiën
Operations en Logistiek

Op de laatste lesdag vindt tijdens het eerste dagdeel een inspiratiesessie ‘van organisatiecultuur naar onderscheidend vermogen’ plaats. Tijdens het laatste dagdeel zorgt de begeleider van de Real Life Praktijkopdracht voor een samenvatting van alle lesstof. Hierna volgt de diploma-uitreiking.

Voor meer informatie ga naar https://ibo.nl/opleiding/basisopleiding-toegepaste-bedrijfskunde/ Kosten
€4.995,-
Duur opleiding
8 dagen
Contactinformatie

Studieadviseur: Karen Meulenkamp

E: info@ibo.nl
T: 033 422 99 60

Buitenplaats De Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden

Opleidings activiteit
  • 28-10-2019 : Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde