Home / Opleidingen / IBO Business School / Qualified Marketeer
Opleiding

Qualified Marketeer

De opleiding tot Qualified Marketeer In een transparante wereld is marketing meer en meer de aanjager van succes. Je bent in staat jouw marketingstrategie te verbinden aan de ontwikkelingen in de markt en de strategie van jouw organisatie. Je begrijpt de belangrijkste essentials voor een innovatief marketing beleid. Je groeit door naar gewaardeerd business partner met verstand van zaken binnen je organisatie. Marketing ontwikkelt zich razendsnel van ‘de buitenkant’ van een organisatie naar het primaire proces. Geen bedrijf of organisatie kan nog zonder. Bij beleid en strategie wordt marketing steeds belangrijker en dit vraagt om een andere rol van de marketingprofessional. Van uitvoerder naar commercieel strategisch beleidsmaker. De Qualified Marketeer is de regisseur van het succes van de onderneming. Kansen zien en deze benutten, een vooruitziende blik, realtime kunnen acteren is belangrijker dan ooit. Zien en begrijpen waar de wereld naartoe beweegt en er continu op anticiperen. De marketingprofessional moet van heel veel dingen verstand hebben en stevig in zijn schoenen staan. Marketing in de volle breedte kennen en kunnen inzetten en een sterke eigen visie en mening hebben. Moderne marketing draait om vooruitdenken en proactief handelen. De Qualified Marketeer weet wat er speelt in de wereld, heeft daar een uitgesproken visie op, acteert proactief en ontwikkelt zich elke dag meer en meer.

Real Life Opdracht. Je werkt tijdens je studie aan een praktijkopdracht van de organisatie waar je werkt en je wordt begeleid door een docent met specifieke kennis op het gebied van jouw opdracht. Een mooie manier om buiten de dagelijkse kaders te kijken, nieuwe inzichten te verwerven en tegelijkertijd een concrete bijdrage te leveren aan een vraagstuk van je organisatie.
Persoonlijk portfolio. Een diploma is mooi, maar een diploma én een stevig portfolio is prachtig. Tijdens de studie bouw je aan een portfolio waarmee je voor de dag kunt komen.
Persoonlijke ontwikkeling en groei. De studie leidt niet alleen op tot een professional, maar je werkt ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Die twee samen vormen je tot een Qualified Professional.
Intervisiegroep. Samen sterker. Daar draait het om bij IBO Qualified Business School. Tijdens de opleiding reflecteren de deelnemers op elkaars werk, en houden elkaar op die manier scherp. Daarnaast train je hierdoor je skills op het gebied van presenteren, interacteren en formuleren.

Voor meer informatie ga naar https://ibo.nl/opleiding/qualified-marketeer/Kosten
€9.123
Duur opleiding
10 dagen
Contactinformatie

Studieadviseur: Karen Meulenkamp

E: info@ibo.nl
T: 033 422 99 60

Buitenplaats De Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden

Opleidings activiteit
  • 04-11-2019 : Qualified Marketeer