• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / IIR Nederland
Opleidingen

IIR Nederland

IIR is een kennis- en netwerkorganisatie gevestigd in Amsterdam die met specifieke conferenties en trainingen zakelijke informatie biedt, die leiden tot oplossingen en ontwikkeling van mensen en organisaties.

In onze informatiemaatschappij is het van cruciaal belang dat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Het Institute for International Research (IIR), is al ruim 25 jaar leverancier van kennis en vaardigheden aan professionals binnen het bedrijfsleven en overheid.

Door continu marktonderzoek via enquêtes, telefonische interviews, ons uitgebreide netwerk en adviesraden weet IIR als geen ander de behoefte en vraag naar informatie van de professional te vertalen in unieke leer en netwerkbijeenkomsten. IIR streeft naar inhoudelijke, op de praktijk afgestemde trainingen, masterclasses en conferenties.

Door het eigen marktonderzoek en de uitgebreide database is IIR in staat om niet alleen voorop te lopen, maar ook om als onafhankelijke kennis- en netwerk organisatie professionals van de beste kwaliteit informatie te voorzien.

Deelnemers van IIR
Ieder jaar bezoeken duizenden professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid bijeenkomsten van IIR. Onze deelnemers zijn hoog opgeleide beslissers, die werken op strategische posities. Onze trainingen en conferenties worden zeer gewaardeerd vanwege de inhoudelijke diepgang, praktijkgerichte oplossingen en interactiviteit. Deze combinatie garandeert een hoge kwaliteit van bezoekers alsmede uitstekende netwerkmomenten om nieuwe en actuele kennis op te doen en contacten te leggen.

IIR officieel erkend als opleidingsinstituut
IR is officieel erkend opleidingsinstituut en is geaccrediteerd voor de certificeringen van BiSL, Lean IT, Agile/Scrum, Agile Projectmanagement, COBIT 5. IIR geeft officieel opleidingspunten (PE punten) uit voor onder andere: het Actuarieel Genootschap, NBA, NOREA, SKO en de VSO/PO punten voor advocaten.

IIR is CEDEO-erkend. CEDEO is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen, dient ruim 80% van de studenten zeer tevreden te zijn over de opleiding. Slechts een aantal instituten heeft deze erkenning voor zowel de open opleidingen als de maatwerktrajecten.

Opleidingen