• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Opleidingen / International Management Forum
Opleidingen

International Management Forum

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Internationaal worden onze, veelal Engelstalige, cursussen en trainingen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen.

Wij ontwikkelen en organiseren onze cursussen in samenwerking met de grote (inter)nationale adviesorganisaties en/of gespecialiseerde kleinere consultancybureaus. Gastauteurs/docenten zijn veelal prominente vakgenoten uit binnen- en buitenland. Wij richten ons op het management en professionals uit (middel)grote organisaties, maar ook kleinere organisaties mogen wij inmiddels tot onze klant rekenen. Wij geven en organiseren cursussen in de volgende vakgebieden:

- BI, Big Data en Data Science
- Financieel Management
- HR Management
- (IT) Agile, Scrum en Lean
- IT Algemeen
- (IT) Project Management
- IT Security Management
- Kwaliteitsmanagement
- Logistiek Management
- Privacy en Data Protection
- Safety & Security
- Tax

 

In-company trainingen
Al vanaf 6 deelnemers kunnen wij onze schriftelijke cursussen en klassikale trainingen, masterclasses en post-HBO opleidingen tegen een zeer aantrekkelijke prijs in-company bij u organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opleidingen